Demək olar ki, bütün qabların yuyulması üçün ən uyğun variant qaynar sudur. İsti su bakteriyalardan qurtulmağa və yağları çıxarmağa kömək edir. Su adətən 45 dərəcədən yuxarı olmalıdır; Təbii ki hər dəfə stəkanı yuyanda suyun temperaturunu termometrlə ölçmək lazım deyil. Suyun temperaturunu tənzimləyərək qabyuyan yeri su ilə doldurun ki, əlcək taxmadan əllərinizi uzun müddət orada saxlamaq çətin olsun. Əksər hallarda çılpaq dəri 45 dərəcədən yuxarı temperaturlara uzun müddət davam edə bilməz. Yuma prosesini asanlaşdırmaq üçün əlcəklər geyinin. Qabyuyan əlcəklər əllərinizi qoruyur və isti suya tab gətirməyə kömək edir. Suyun temperaturu durulama zamanı da eyni dərəcədə vacibdir. Yüksək temperaturlu su qablarda qalan qab sabunu və bakteriyaları çıxarmağa kömək edir və qab-qacaqlarınızı qurumağa qoyduğunuz zaman daha tez qurumağa imkan verir. Həm də ləkələrin və çapıqların daha az meydana gəlməsinə kömək edir. Qabları isti su ilə yumaq tövsiyəmizə baxmayaraq, "Crystalex" otaq temperaturu kimi daha aşağı temperaturlarda effektiv qabyumaq üçün nəzərdə tutulub. Xüsusi ferment texnologiyası ilə enerjiyə qənaət etməklə yanaşı, kir və yağı təmizləyir.